Ga direct naar de content

Nieuws

๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐ค๐ž๐ฎ๐ซ๐ฆ๐ž๐ซ๐ค ๐ข๐ง๐Ÿ๐ฅ๐ฎ๐ž๐ง๐œ๐ž๐ซ๐ฌ ๐›๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ซ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐ญ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž ๐š๐ฅ๐œ๐จ๐ก๐จ๐ฅ๐ซ๐ž๐œ๐ฅ๐š๐ฆ๐ž

Vanaf vandaag is Certified by Influencerregels.com live. STIVA is รฉรฉn van de partners van influencerregels.com en heeft actief meegedacht over deze certificering en de bijbehorende e-learning.

STIVA vindt het een goede zaak dat deze certificering er nu is en moedigt ook bedrijven uit de sector van alcoholhoudende dranken aan om samen te werken met influencers die het certificeringstraject hebben doorlopen. Het is belangrijk dat ook influencers ervoor zorgen dat โ€“ als ze samenwerken met een alcoholmerk โ€“ content niet terechtkomt bij minderjarigen en dat ook hun posts niet in strijd zijn met de overige artikelen van de Reclamecode voor Alcoholhoudende dranken.

Uit onze sector heeft Heineken de handschoen al opgenomen. Heineken is ook actief betrokken geweest bij dit traject en gaat ook alleen nog maar werken met influencers die gecertificeerd zijn.

Op influencerregels.com vind je het openbare register met influencers die al Certified by Influencerregels.com zijn. Ben je geรฏnteresseerd en wil je dat influencers waar je mee samenwerkt ook dit keurmerk krijgen? Kijk dan op de website van influencerregels.com of neem contact op met STIVA